Հաշվի ջնջում հավելվածի միջոցով
Եթե ցանկանում եք ջնջել Ձեր ԱՅԹԻԷՖ հաշիվը և դրա հետ կապված տվյալները, խնդրում ենք հետևել ստորև ներկայացված քայլերին․
Ինչպես ջնջել հաշիվը ԱՅԹԻԷՖ հավելվածի միջոցով
- Բացեք ԱՅԹԻԷՖ հավելվածը։
- Գնացեք <strong>Անձնական պրոֆիլ</strong> բաժին։
- Հպեք ձեր տվյալներին վերևում և բացեք <strong>Անձնական տեղեկություններ</strong>։
- Էջի ներքևում կտեսնեք <strong>«Ջնջել իմ ԱՅԹԻԷՖ հաշիվը»</strong>։
- Ընտրեք <strong>«Ջնջել իմ ԱՅԹԻԷՖ հաշիվը»</strong>։
- Հաստատեք ձեր խնդրանքը։
Ջնջվելի տվյալներ
- Էլ. հասցե
- Հաշվի տեղեկություններ
- Պրոֆիլի տվյալներ
- Պահպանված նախասիրություններ
Պահպանվող տվյալներ
Ջնջման ժամկետ
Բոլոր համապատասխան տվյալները կկանգնեցվեն մշտապես մինչև <strong>30 օր</strong> ջնջման խնդրանքի հաստատումից հետո։